by itu täyttää perjantaina 25.10.2024 - 14 vuotta 🎉

by itu täyttää perjantaina 25.10.2024 - 14 vuotta 🎉

www.saunahattukauppa.fi sivulla on juhlankunniaksi vuoden viimeinen yleinen ale koodi - käy tsekkaamassa. Sillä...

Olen muutan kerran maininnut käsieni toimimattomuuden ja nyt siihen on vastaus - kyseessä on TOS-oireyhtymä joka on vienyt voimat käsistä, lisäksi myös lievä nivelrikko sormissa/käsissä. Huovuttamisella on oma osuutensa, mutta myös ihan arkiset askareet, kuten autolla ajo, etenkin jos jännitän niin ruokkii kyseisiä oireita - olen siis TOSikko.

Fyssarin ohjeita odotellessa, mutta se on useamman kuukauden juttu nähdä kuinka toimivat. Nivelrikkoa ei oikeastaan pysty parantamaan, se kuulemma vain pahenee, tosin aikataulusta tietää vain nivelrikko itse.

Eli tämän takia uutta saunahattua ei pukkaa entiseen tahtiin, tosin ei oo yli vuoteen pukannut.

Ja tässä ei vielä kaikki. Muiden oireiden myötä vietin kuukausi sitten TAYS osastolla pari yötä - niissä tutkimuksissa ilmeni, että jossain kohti leikuupöytä odottaa.

Eli edellä mainituista nyt on siis hyvä hetki valita joululahjat, sillä valikoima on nyt suurimmillaan - toki uuttakin huovutan, mutta nyt todellakin käsien ehdoilla.

Toivehuovutukset olleet tämän vuoden myös pois, paitsi sovitut. Nämä sopimukset olen joutunut päättämään ainakin tämän vuoden osalta.

#byitu #saunahattukauppa #saunahattu #saunahat #ilmankehruuöljyä #myrkytön #Savusauna #sauna #bastu #yleinesauna #saunapäivä #saunaday #saunalife #saunatime #サウナハット #kotimainenkäsityö #kotimainenmateriaali #suomenlampaanvilla #wetfelting #hankikerrallakunnollinen #tiedämitäostat #parempikuinmuut #pantteri #leopard #saunadesign #saunahattuitu #joululahj

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

240. Sauna Hermanni

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sika kivaa alkavaa viikonloppua