Hullu projekti "by itu - Kaikki käsityöni" jonka aloitin 26.10.2023.

Hullu projekti "by itu - Kaikki käsityöni" jonka aloitin 26.10.2023.

Miksi? No kun kädet oli reilu pari kuukautta tavallaan sanoneet irti itsensä. Siis lakkasivat toimimasta toivomallani tavalla. Juu syytä on etsitty jo 10 kuukautta. Johtuen, että se on tapahtunut julkisella puolella.

Alkuun tapahtumia oli yksi kuukaudessa, sitten kun piti palata - eri lähetteiden kuten hermorata tutkimus, fyssarin toimintakykyarvio, takaisin lääkäriin niin sellaiset kolme kuukautta kuluikin jonossa, lääkäripulan takia.

Olen edelleen tietämätön, että miksi? Paitsi, että ei tilanne ainakaan ole parantunut, hivenen voisi sanoa että heikentynyt. Tosin nyt sitten taasen lääkäriin ja sit taas ihmetellään.

Siispä pikkuhiljaa tuota koostanut - niin ei ole täysin kivutonta näpytellä. Onneksi toisinaan parempia päiviäkin. Eli mitäs kaikkea sitä käteni on minulle suoneet valmistaa, kaikki yksien kansien väliin. Tai no eipä tuosta kirjaa taida tulla, mutta oma muistionsa. Ehkä lievennän sitä "en voi tehdä" tuskaa, kun aina on jotain työn alla. Telkkariakin nyt joutunut katsomaan ilman neulomuksia yli puolivuotta. Tuskin tätä sellaiset tajuu jotka eivät ole tottuneet touhuamaan ja tekemään käsillään?

 Vaiheen video esittely

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

249. Vihtatonttu

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua