240. Sauna Hermanni

luotu 24.01.2023

Saanut oman numero 21.03.2024

Enpä näihin ole aikoihin törmännyt, mutta nyt pompsahti... sama lookki kuin aiemmissakin, tosin sertifikaatit oli poistettu

Tällä samaisella sivuiltani kaapatulla kuvalla Googlessa tänään kuvahan puolella ja tekstillä

"panos korva käsiraudat huovutettu hattu hinta -"


osoite oli .pl päätteinen tosin sivulle jolle ohjasi päättyi .ru

tuo hinta oli 4,83 euroa ja alennettu 16,00 euron hinnasta. Siellä oli muitakin vanhoja huovutettuja ja myytyjä saunahattujani. Siellä oli myös muiden huovuttajien töitä - niissä oli heidän leimansa.

Tuotetiedot niukat:
Kotimainen käsin huovutettu saunahattu suoraan huovuttajalta – saunahattukauppa

Tuotteella oli: 5-7 arkipäivän toimitusaika ja 100 päivän Ilmainen palautus
Tuotteesta ei kerrottu kokoa, mutta kolme viiden tähden arvostelua oli saanut
Kahdesti: "Hyvä kun on kokoja" ja kerran "Sopiva! olen tyytyväinen."

Kuvan saunahattuja on vain yksi - ja se on Sauna Hermannissa - eikä niitä ole myynnissä tilauksestakaan, sillä logoon mulla ei ole tekijänoikeuksia. Tämä on luovan uteliaisuuteni myötä syntynyt. Halusin kokeilla kuinka tämä heidän logonsa istuisi saunahattuun ja minkä kokoisena.

Ainoa kaikille vapaa verkkokauppa Suomeksi joka saunahattujani myy on oma saunahattukauppa.fi sivusto. Eli kaikki muut joissa saunahattujani on myynnissä ovat feikkejä - eli jos tilaat et saa tuotetta - et ainakaan minun tekemäni.

Viimeksi soitin Poliisiin ja tein myös netin kautta rikosilmoituksen, mutta koska sivusto ei ole Suomessa niin ei ole mitään tehtävissä, koska minä en ole joutunut rikoksen uhriksi, eli ostanut feikkikaupasta tuotetta ja menettänyt rahojani. Tosin olen toista mieltä. Minun ja muiden kuvia käytetään ensinnä luvatta ja niillä huijataan.

Tosin sivusto on aika käpysesti tehty, eli täytyy olla todella "halvan hinnan lumoissa" tai noviisi. Sivusta heti paistaa se, että et tule saamaan sitä mitä tilaat.

PS. miksi nuro tälle Satu-saunahatulle nyt... no aiemmin en tajunnut, että tämähän on oikeastaan oma malli, vaikka pohjanan onkin 106. Saunaperinne - logo tekee siitä omansa.


Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

249. Vihtatonttu

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Sika kivaa alkavaa viikonloppua