Saunahattu - pinta kuin appelsiini - miksi?

Näissä Satu-saunahattu Pin-up malleissa pohjana on Sauna-malli jonka reunaa kääntämällä löydät itsellesi juuri sopivan istuvuuden - lisäksi voit löylyjen mukaan sitä muokata.

🌿Sit tärkeä juttu - näissä on ripustuslenkki, josta voit laittaa saunahatun tuulettumaan käytönjälkeen.
🌿Älä jätä lauteille - lauteille ei muutoinkaan saa jättää, eikä saunaan mitään ylimääräistä saunomisen jälkeen. Mutta jos jätät kylmän kostean saunahatun vielä "kuumaan" saunaan - voi tapahtua kutistumista. Tai jos viet kuumasta ja ilmankosteudeltaan korkeasta löylyistä saunahatun ulos pakkaseen - niin se voi kutistua. Lampaanvillan ominaisuudet vaan ovat sellaiset, että pahimmassa tapauksessa sinulla on appelsiinin kuorta muistuttava pinta saunahatustasi.
🌿Omista huovuttamistani noin 0,1 % on kokenut tuon mysteerin. Kumpikin on samasta kehräämöstä hankitusta villasta - kehräämöstä josta en enää ole muista syistä villaa hankkinut (ei kertonut väriaineista tai siitä käyttikö kehruu öljyä karstatessa - kysyin sain vain kierteleviä vastauksia jotka alkoi "avoimuus on hyvä").
🌿Oma joka oli 8 vuotta käytössä - kastelin sen tarkoituksella muutamankin kerran - ei muutoksia. (Poistui käytöstä villantoimittajan vaihtuessa).
🌿Yhden testi pessyt pesukoneessa 40-asteessa 1000krs lingolla - vähän kutistu, mut ei muutoin - edes pinta mennyt "appelsiinille". Älä siis tee näin kuin minä.
🌿Perinnesaunottajalla ollut käytössä ja kokenut saunaa - avantoa ja hupsis juttuja - mutta saunahattu on silti "hengissä".
🌿Eli siksi vähän ihmeissäni olen - vaikka villalla tuo tietty ominaisuus onkin.
🌿Saunahattua ei tarvitse pestä tai kastella - edes käytön jälkeen - materiaali pitää tästä "pyykkäämisestä" huolen.
🌿Oikein käytettynä ja hoidettuna kestää pitkään - ja poikkeus vahvistaa säännön.
🌿Ja juuri tuli viesti (käytössä kutistuneen saunahatun käyttäjättä) - yksi seikka joka on saattanut vaikuttaa on - 🌊 Merivesi 🌊 - tämä taitaa olla yhteinen nimittäjä. Mutta enempää siitä ei ole nyt tietoa kerrottavaksi.

#byitu #saunahattukauppa #saunahattukauppafi #saunahattu #saunahat #saunatime #pinup #sauna #avanto #talviuinti #palju #kylpytynnyri #saunahatart #saunaart #saunahattuinfo

 

Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua