Saunatyyny vai saunasisustustyyny?

Jos sulla on muka "ekologinen" muovia Styrox tai kierrätysmuovi/puuvillaa sisältävä "saunatyyny"... siis kaikkea muuta kuin saunaan sopivista materiaalista, niin nyt olisi hyvä sauma hankkia saunaan sopivista materiaaleisa100 % kotimaistalampaanvillaa olevalla täytteellä ja 100 % pellava sisä- ja tyynynpäällisellä oleva saunatyyny.
Ekologinen siinäkin mielessä, että sille riittää tuuletus käytönjälkeen, eikä tarvitse tai tätä ei saa edes laittaa pyykkikoneeseen. Onhan ne aika mötiköitä ja rasitteita pyykkikoneen rummulle kun sileillä mätkivät peseytymässä. Näissä Sanna- ja Sakari-saunatyynyissäni on siis irrotettava päällinen jonka tarvittaessa voi pestä, mutta sillekin riittää usein miten tuulettaminen.
Muutamalla pikavilkaisulla näitä saunasisustustyynyjen myynti-ilmoituksissa ei kerrottu edes pesusta. Yhden löysin 40 astetta. Lähteeköhän se lika ihan niissä lämmöissä?
No mutta mulla on Salla-saunatyynyt poisto myynnissä alle 19,00 eurolla/saunatyyny. Ja osoitehan oli www.saunahattukauppa.fi
Ps. puuvilla on likaa imevä materiaali, kun taasen lampaanvilla ja pellava likaahylkivä ja luonnostaan vielä antibakteerinen materiaali.

 

Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua