Kudottuja huiveja, neulottuja ponchoja....

Juu silleen pientä päivitystä - laputusta, siis hintalaputusta. Mahdolliset vanhat laput pois ja uudet tilalle tai kokonaan hintalappu.

Aika monessa ei edes ole. Siis nämä tuotteet tuossa viime lokakuussa 2022, pakkasin pusseihin joista sitten ilmat pihalle, ja myyntipöytien alle, jotta saunahatut saavat enempi tilaa...

No maaliskuussa 2023 sitten tuli ilouutinen, että jäsenyyteni oli päätetty - ilman syytä tai ennakkovaroitusta. Tietysst kotimaistatyötä kannustavasta liitosta.

Eilen face muistutti 9-vuotta sitten tapahtumasta jossa kerroin että by itu on saanut "piip-lipun". Huomasin, että jännä numero leikki 3.6. saatu ja 6.3. irtisanottu 3+6=9 eli eilen siis tuosta saamisesta yhdeksän (9)vuotta. Siis eihän tämä ole kuin maailmankaikkeuden viisautta, vai? No kuitenkin hitokseen tyytyväinen, vaikka pikkasen lisätyötä onkin muutoin vaatinut.

Siis nyt tää laputus uusiin joissa ei näy tuo "piip"-lippu. Samalla myös järjestän tuotteet paremmin pusseihin, jotta tarvittaessa ei tarvi kaikkia uudelleen avata. 

Tänään on ollut vuorossa Aurora-poolotunikat, Karita-, Sari- ja Sarita-ponchot, sekä kudotut huivit. Eilen Jouni-päiväpeitot ja Riitta-viitat.

Todellakin aika monessa ei edes lappua, mutta tän jälkeen on ja alennetut hinnatkin niissä on, jos vaikka ihan pienellä Saunahattukaupalla asiakas haluaisi tutustua, niin ei tarvi koneelta käydä katsomassa.

No urakka vielä vaiheessa, ehkä puoliväli tai no riippuu vähän miten tuon määrittää. No ihan iteenikin on hirvittänyt noi halvat hinnat, mut ehkä joku tajuu hyödyntää... 
 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua