Pöpön varjossa

Nippu niitä.. siis saunahattuja kokoluokassa M-XS eli 60-48 cm pään ympärykseen siis tuossa kuvassa.

Se alkoi viime keskiviikkona hassusti. Aistin, että ei ihan täysin kunnossa joten mittasin "etämittarilla" siis sellaisella jolle riittää lähi etäisyys eikä sitä tarvis tunkee mihinkään kehon osaan. 

Otsasta 36,4 muistaakseni, no normi, mutta kun oikea korva vähän supisi taas puutmisjuttuja niin kokeilin sitten korvan edestä. Rupes mittari rääkyy ja lähes 38 huitteilla.

No Panadoli naamaan ja nukkumaan. Oikea puoli oli vaihteeksi - tosin ei sit pitkään aikaan, mutta puuduksissa ihan kieltä myöten ja siis vain oikea puoli. Kerpele, johtuiko jumi noin puolentoista viikon suht ahkeralla koneella olosta ja käsin kirjoittamisesta? Venyttelyä, hierovan tyynyn työllistäminen ja valitettavasti myös laadunvalvojan lenkkien suuntautuminen omalle aidatulle pihalle.

Perjantaina tein sitten Korona testin, olin Negatiivinen enkä "raskaana" koronalle. No hunajateetä sitten pari päivää. Ei oikein sekään napannut. Kuume on kyllä poistunut, mutta kun tänään ajattelin huovuttaa niin alku järjestelyt otti sen verran voimille että päätin keskeyttää homman ja tehdä muuta.

No onhan tuota verkkokauppaa siivonnut muista syistä, mutta pidempään on ollut myös hajauttaa saman mallin ja koon eri vaihtoehdit omiksi tuotteiksi. Se on nyt aloitettu. Puolensa oli siinä, että kaikki värivaihtoehdot oli samassa, mutta sit taas kun huovutin uuden saunahatun niin ko. tuote ei tullut mitenkään esiin, että siellä olis uutta - joten nyt on sit osa luotu omiksi tuotteiksi. 

Eli kuvassa Satu-saunahattu Sauna värjätyistä villoista alkutekstin mukaisessa koossa. Ehkä tästä sit toviksi ihan vaan rötktysnojatuoliin kattelee tuottaako televisio mitään katsottavaa.

Oli muuten luvannut sääennuste aurinkoa, ei oo näkynyt... aattelin vaan, että oli tarkoitus myös tehdä pari kertovaa videoo tuotteistani. No ehkä ne teen, kun tovin tos rötkötän ni sit mennään pihalle Absun kaa ja mä videoin piha saunassa nuo videot. Aika näyttää.

Pysykää terveinä, tää vähävirtasuus on ihan ... joo sieltä...

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua