Iloista 4. Saunahattupäivää 🌿

Iloista 4. Saunahattupäivää 🌿

Saunahattupäivä syntyi tietty siitä että miksipä ei saunahatulla olisi oma päivä, mutta lisäämään tietoutta kunnollisesta saunahatusta, sen materiaaleista ja oikeasta tavasta käyttää ja hoitaa käytön jälkeen.

Toki olen jakanut näitä juttuja muulloinkin ja www.saunahattukauppa.fi sivuston välisivulta saunahattu.info voit käydä nauttimassa isomman annoksen näitä vinkkejäni.

Itselleni aina saunahatussa on ollut sen käyttötarkoitus ja materiaalin sopivuus saunaan. Ei se, että huopuuko villa hyvin vai huonosti, en kysele tuliko "hitti vai huti". Toiveitakin toteuttanut ja myös ylläri saunahattujakin huovuttanut.

Oleellisinta on että saunahattu on lampaanvillasta huovutettu ja saumaton, ja vaikka saunomisen yhteydessä ripustuslenkki tuntuu turhalta, sitä se ei ole, sillä se helpoitta niin paljon sitä "pesemistä" sillä tuuletus riittää.

Yli 10 vuoden aikana olen jatkuvasti miettinyt mitä parannettavaa on jotta saunahetkestäsi tulisi paras mahdollinen Satu-saunahatun kanssa?

Tässä kohtaa hyvin voin sanoa että "Parempi kuin muut", toki sama kysymys edelleen mietityttää.

Kunnollinen by itu Satu-saunahattu 100 % suomenlampaanvillasta joka on myrkyttömästi ja mahdolliset väriaineet ovat raskasmetallivapaita värejä olen nykyään käyttänyt vain tehosteina.

Tsekkaa vielä verkkokaupastani tämän päivän voimassa oleva alennuskoodi (laskuri voi näyttää nollaa, mutta koodi toimii vielä tänään.

Ja eikun kunnollinen saunahattu päähän ja saunaan - se on moro

#byitu #saunahattukauppa #saunahattu #saunahat #ilmankehruuöljyä #myrkytön #Savusauna #sauna #bastu #yleinesauna #saunapäivä #saunaday #saunalife #saunatime #サウナハット #kotimainenkäsityö #kotimainenmateriaali #suomenlampaanvilla #wetfelting #hankikerrallakunnollinen #tiedämitäostat #parempikuinmuut #pantteri #leopard #saunadesign #saunahattupäivä

 







Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

240. Sauna Hermanni

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sika kivaa alkavaa viikonloppua