Se on ihanan värinen uutuus luonnonväreistä miksattuna ja sen nimi on KASKI

Se on ihanan värinen uutuus luonnonväreistä miksattuna ja sen nimi on KASKI

Kiitos toiveen toteuttamisesta Isokummun Kehräämö - jossa villat karstataan myrkyttömästi ilman kehruuöljyä.

Kaski istuu suomalaiseen saunamaisemaan kuin nenäpäähän, se ei hätkähdä savusaunan mahdollisista noki leijumista.

Tiesithän että noki ei oikeastaan pesemällä poistu - se voi näyttää sitä, mutta todellisuudessa se on vain sekoittunut kuituun. Anna saunahatun kuivua, ravistele tai harjaa kevyesti vaateharjalla ja voit kokeilla niksi Pirkan niksiä joo ei nyt sukkahosuja vaan jesarilla - siis teipillä.

Toisaalta yksinkertaisinta on hyväksyä asia jota vastaan ei voi oikein taistella ja käyttää yhtä saunahattua savusaunassa ja toista sitten muutoin "ei savusaunassa".

Nämähän 100 % suomenlampaanvillasta käsin huovutetut, ripustuslenkilliset saunahatut ovat oikeastaan halpoja - jos vaikka vertaa teollisiin huovutettuihin, siis saumattomiin kotimaisiin... niin toinen näistä on jopa kalliimpi.
It is a wonderfully colored novelty mixed with natural colors and its name is KASKI

Thank you for making the wish come true Isokummu Kehräämö - where the wool is carded non-toxicly without spinning oil.

Kaski fits into the Finnish sauna landscape like a nose to the head, it is not startled by possible soot floating in the smoke sauna.

Did you know that washing doesn't actually remove soot - it may look like it, but in reality it's just mixed with the fiber. Let the sauna hat dry, shake it or brush it lightly with a clothes brush and you can try Pirka's nicks, yes, not tights, but with jesar - that is, tape.

On the other hand, the simplest thing is to accept something that you can't really fight against and use one sauna hat in a smoky sauna and then another one otherwise "in a non-smoky sauna".

These 100% Finnsheep's wool hand-felted sauna hats with hanging loops are actually cheap - if you compare them to industrial felted, i.e. seamless domestic ones... then one of these is even more expensive.

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua