Hanki kunnollinen saunahattu vielä kun niitä on vielä saatavilla

Ihan tätä en osannut liiketoimintasuunnitelmassani huomioida...

Se mitä mietin, että olenko valmis hyvästelemään rakkaan harrastuksen jos se ei "elätä" - sillä päätoimisesta ei niin vaan siirrytä sivutoimiseksi, sen riskin otin, mutta tätä en osannut arvata... Tilauksesta huovutettavat saunahatut ovat olleet pois, osittain saatavilla tässä nyt jonkin aikaa edestakaista liikettä on ollut, eikä se ole tuntunut kovin ammattimaiselta tai hyvältä palvelulta.

Syynä työkaluni eli kädet. Ne eivät ole olleet kunnossa kohta puoleen vuoteen - tai siis eivät 100 % yhteistyökykyiset - toisinaan paremmat toisinaan taas ei.

Tutkimukset kesken - syytä ei ole tiedossa, (fyssari eilen kysyi mitä kemikaaleja villa sisältää? Totesin, että enää ei - mutta aiemmin kyllä mm. kehruuöljyä ja väriaineistakaan en tiedä kun ei kerrottu vaikka kysyin) mutta tässä kohti katson tilanteen olevan sellainen, että huovutan vain silloin kun käteni ovat yhteistyökykyiset joten tilauksiin käteni eivät nyt ole kykeneväiset sitoutumaan.

Aiemmin sovitut vielä teen, mutta kyseiset tahot ovat olleet tästä jo tietoisia.

Mikäli tilanne muuttuu parempaan niin sitten taasen arvioin tilanteen uudelleen. Mutta siis uusia saunahattuja vielä tulee ja mallejakin on mielessä, mutta käsien ehdoilla.

Olen niin pahoillani etenkin sen takia, että ainoana kunnollisten ja saunan olosuhteiden, käyttäjien, luonnon, kotimaisuuden arvoilla huovutettujen saunahattujen saanti vähenee. Kiitos teille jotka tätä olette arvostaneet.

Haikein saunahattuterveisin
Saunahattu-Itu

 

Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua