Saunahattu sunnuntai osa 3.

 

Hintaryhmistäni vielä - vaikka kesken videoinnin ne "menevätkin nurin" tästä katsomaan "romahdus"

Eli muoto ja lisä jutut nostavat hintaa. Jotkut mallit saattavat näyttää simppeleiltä, mutta käytännössä vaativat aikaa. Maksaahan ne lisävarusteetkin autoissa aina extraa.

Esim. tuo ruusu koriste vie aikaa valmistaa n. kahden perus saunahatun verran, silti sen hinnoitellut aiemmin paljon edullisemmaksi. Se on nätti ja tuo yksilöllisyyttä. Se on niin nätti, että tuota ideaani ihan kopioitu? - tosin teollinen "kaksitasoinen" kukkaköynnös. Kiitos, että tykkäsitte. Kyllä tiedän ideat ovat vapaata riistaa, ja olenkin ylipä siitä, että ideoistani tykätään. Eli hanki alkuperäinen ja kotimaisesta lampaanvillasta käsin huovutettu. Etenkin kun nuo omat valmiit ovat hinnaltaankin edullisempia kuin kopiot. Tosin nehän sisältävät ompeleita joten eivät kunnollisia saunahattuja.


Tässä onkin hyvä huomata, että kunnollisissa saunahatuissa ei toteudu "laadulla on hintansa", tai "halvalla ei saa hyvää"... usein se miltei on toisinpäin.


#byitu #saunahattukauppa #saunahattukauppafi #saunahattusunnuntai #saunahattuitu #saunahat #saunahattu #materiaalillaonväliä #tiedämitäostat #saunahattuinfo #kotimainenlampaanvilla #hinta #alkuperäinen




Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua