Materiaali maanantai - Polkuautot

Materiaali maanantaissa tänään Polkuautot.

Kyllä, nämä autovertailut olen keksinyt siksi, että olisi helpompi ymmärtää mitä eroja materiaaleilla on.

Ralli-, Henkilö- ja Polkuautot, näitä yhdistää kaikkia sana auto. Kuten saunahattu ja "saunahattu"... eli kun kerran on keksitty, että kaikkea mitä päähänsä keksii saunaan laittaa kutsutaan saunahatuiksi. Olen toista mieltä, kaikki eivät ole saunahattuja, mutta kaikki ovat hattuja. Kuten kaikki autotkaan eivät ole Ralliautoja niin ei kaikki hatutkaan ole saunahattuja. Ne ei kutsumalla saunahatuiksi muutu. Materiaali ja muutama muu seikka joista tulen kertomaan määrittää mikä on saunahattu - kunnollinen saunahattu.

Polkuautot saunahattumateriaaleissa tarkoittaa materiaaleja jotka voivat olla yhtä vaarallisia kuin polkuautolla ralliautojen sekaan kisaan lähteminen. Olen joskus todennut että ennemmin jalan... eli pääset juosten karkuun helpommin kuin polkuautolla. Eli tällaiset "polkuauto materiaaliset" saunahatut on parempi ottaa pois päästä kuin saunoa sellaisen kanssa.

Eli seuraavalla kerralla sitten niihin materiaaleihin ja niitten yhteydessä sitten kerron mikä "auto" ko. materiaali on, ja tietty että miksi.

#byitu #byitu_materiaalimaanantai #hankikerrallakunnollinen #materiaalillaonväliä #polkuautut #tiedämitäostat #saunahattu #saunahat #saunalife #saunatime
 

Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua