Lohtajan lintutorni - Himangan Kissankello

 

Kehräämökierroksen jälkeen ohjelmassa oli vielä retki Lampaiden "kesätyöpaikkaan". Tänne matkasin Satun kyydissä, ja hyvä niin sillä olisin pudonnut letkasta siinä kohti kun eteemme ilmestyi traktori.

Himangassa ensin pistäydyttiin Kissankello nimisessä paikassa jossa Joulu tervehti läsnäolollaan. Kolea huhtikuun loppu ei suonut parasta ilmettä alueesta, mutta sillehän ei sinänsä mitään voinut.

Kahvilasta oli varattu kahvihetki suussa ulavan kakkupalan kera. Siis oikeasti maukaspala. Yläkerrassa oli myös tilaa ja sivussa pienoinen naistenvaateliike. Oli tarjolla myös koruja, nyt en osaa sanoo oliko korut pakallisia - vaatteet eivät taineet olla.



 


 

Lintutorniin kipusin "kanaportaita" pitkin ja mietin että onko mulla korkeanpaikan kammoa vai ei.... ehkä semikammo. Tai enemmän hirvitti ne portaat, ylös meni suht hyvin, mutta alastulo olikin sitten hitaasti mutta varmasti.



Ihan Ruotsi ei näkynyt mutta jotain horisontissa oli tummana juovuana.

 





Takastulo Eskolaan ja Tanttaralla-talolla odotti maukas lohisoppa. No sen syötyä olikin sitten valmis Nukkumatin kanssa treffeille vaikka kello ei varsin treffiaikaa vielä ollutkaan.

Huomenna olisi sitten workshoppi jonka takia matkaan olinkin lähtenyt. 















Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua