Ja eikun kotiin - Kiitos Isokummun Kehräämö


Siis viikko sitten maanantaina, nukkumatti otti hatkat siinä kuuden kieppeillä.. no mikä ettei... aamujutu ja sitten tavaroiden pakkaus, vuoteen takaisinpalauttaminen alkuasetuksiin.

Tavarat kannoin autoon, Absu odotti huoneessa. Voi sitä itkun kovuutta koko kehräämö raikasi, kun Absutiini luuli että hänet on nyt unohdettu. Oli aiemminkin tovin huoneessa yksin, mutta nyt kun näki että kannoin kassejamme niin... ei ei hän ole niin tyhmä miltä mä näytän.

No odoteltiin sitten siinä, että ainakin Satu ja Sami saapuisivat paikalle. Saapuivat ja vaihdettiin kiitokset. Kuvat muuten napsin myymälän puolelta siinä odotellessa. Oltais odotettu Absuun ihastunutta tyyppiakin, mutta kuulemma oli vasta heräilemässä. Pyysin välittää Absulta terveiset ja lähdimme autolle.

Ovella tuli huovutuskurssilaisia näitä Lontoota puhuvia - Sanottiin heipat. Toivottivat tervetulleeksi Walesiin ym. Totesin että kiitos, mutta Absu on pienoinen "probleema". Autolle pääsyä tuli vielä Leena ja Elisa, olikohan joku muukin, heillekin kiitokset ja heipat.

Kello oli kolmea yli aamu ysin ja auton keula kohti kotia. Nyt toivottavasti eksymättä. Kyllä ei eksytty. Tämä meni yhden pysähdyksen taktiikalla. Kauhavan ABC, kuitin mukaan 10:49:28 oli tankkiin laitettu matkavettä, ja itse ja Absukin käyty puolestaan "tyhjennyksellä"... sitten aurinkoisessa mutta koleassa säässä matka jatkui.

Selvisi missä tulomatkan eksyminen oli tapahtunut ja syykin - no nyt tietää. Parkanon kohdalla kun nopeudet tippui 60, niin annoin rullata ja tuli haukoitus. PIM sanoi "Manninen" ... "väsymystä havaittu, pidä tauko" tuli komennus. Okei...  ottiko tuo muka haukotuksesta "Kiinni"... no testasin.. ei ei pelkästään... vauhdin hiljentyminen oli kanssa. No varsinaista pilkkimis fiilistä ei ollut joten ei taukoa. Kahdesti "Manninen" vielä komensi... mut kotiin ajettiin. Mutta kiitos "Manniselle" huolen pidosta.

Iso kiitos myös Isokummun Kehräämön Satu ja Sami sekä porukka johon sain tutustua. Oli ikimuistoinen Vappu. 

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua