Gaala-illallinen 30.04.2023 Eskola-talo

 


 

European Wool Associaton tapahtuman Gaala illallinen oli katettu Eskola-talolla olevaan Pikku-Pässi lounasravintolaan, jossa huovutuskurssini jälkeen tarjolla oli riisiä ja kanaviilokkia, ja joo ennen kuin toteat että yök, niin ei sitä "kouluruokailusta" tuttua, vaan ihan hyvää.

Niin lounaan jälkeen menin kehräämölle jossa Sami sitten paketoi ennakkoon tilaamani huovutusvillat valmiiksi ja siirrettiin ne valmiiksi autoon. Eskola-talolla oli työpaja ryijyn saloihin.

Niin sitten kello olikin Gaala-illallista vaille valmis. Kuvissa kattausta, Ruokalaistalla alkukeittona oli savuporojuustokeittoa - pääruuaksi keitettyjä perunoita ja lampaan potkaa (jos nyt oikein ymmärsin) jälkiruuaksi pannacotta lakkapäällisellä. No lakat meni parempiin suihin, pannacotta omaan.

Ohjelmassa oli vapaata höpötystä ja Satun tyttärien kolmen laulun esitys jossa toinen tyttäristä myös soitti kosketinsoitinta sellaista "kevytpianoa". Lauluesitykset sai ulkomaan vieraat myös laulamaan.

Reilu parituntinen vierähti nopeasti ja nukkumatti sitten odotteli majapaikassa. Retkeni oli yöunia vaille kotiin lähtö, mutta jos siitä sitten vielä oma postaus.

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua