Saunahattukaupan näyteikkuna - ikkunanpesu

Hohoijaa.... Saunahattukaupan ikkuna on pesty. Kuvan ikkuna on kyllä ennen pesua.

Ikkuna on pesty nyt ihan joka pinta... eli kaikki neljä. Kolme pintaa sisäpuolelta ja yksi ulkoa. Tuohon pääsee käsiksi kun siinä ei ole lumikinosta. Oikeastaan kukkapenkki paistattelee multineen auringossa.

No mutta siis kun tänne muutin oli joulukuu ja silloin pesin vain sisäpuolelta ja keväisin ulkopuolelta, mut koskaan en vielä kaikkia pintoja. Tosin ei ne juurikaan ole niin sen tarpeessakaan olleet.

Silloin muuttaessa ostin kyllä ikkunanavaajan, mutta kun sillä ei ole ollut tarvetta niin enpä sitten muistanut että mihin säilönyt... joo kävin kyllä useammankin vaihtoehtoisen paikan, mutta avain pysyi jemmassa.

No eihän hätä tämän näköinen ole, pysyyhän se ruuvari kädessä, niin eikun tuuletusikkunan kahva irti ja sillä availemaan. Tiety tyhjensin pöydän tuotteista ja nuo ikkunassa roikkuvat ja sen edessä olevat saunahatut poistin toisaalle. Postin myös jouluvalotyyppisen led-nauhan, joka kiersi ikkunan laitoja.

Välineet hollille, ylhäältä auki... alhaalta.... hetkonen... ei uppoo ei... kurkkasin... no joo purkkaako sineen reikään on työnnetty? Pinestit, nyt tarvii pinsetit... eikun kömmin pöydältä alas ja pinsetit noutamaan, juu ne oli siellä missä kuuluikin. Eka osuma toi pienen tulosken, se ei ollut purkkaa vaan sinitarraa... joo no onneksi lähti lähes kerta rykäisyllä, ja pääsin urakkaa toteuttamaan.

No eihän siin hirmusti aikaa tuhrautunut kun siistit oli. Tavarat paikoilleen ja... pikkasen harmitti ulkopinnan nuhruisuus... mut täs kohti oli käytävä Absun kaa lenkillä.

Aurinko soi sulosäteitään kun tultiin takaisin, ja ei, kyllä se on pestävä ulkoakin, kun siihen pääsee käsiksi. Ja niinpä tarvikkeet pihalle ja toimeen.

No nyt on sit 1/8 ikkunasta (yksi lasiovellinen) pesty.... ja sisääntulon kapean lasinkin pyyhkäisin ja tulihan myös kontattua saunahattukaupan pöytien alla siivoamassa. joo keho vähän kertoilee, että lihaksia tai kohtia kehosta joissa lihaksia tulisi olla kolottaa.... 

Saas nähä josko pääsiäisen aikaan loput sisäpuoleta tulisi pesytyä... tällaista vähän uumoilin... 
 

Kommentit

Luetuimmat

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Ihan eka märkähuovutustyöni

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sika kivaa alkavaa viikonloppua

Jeffe pieni irlanninsetteri - CLAD