Kevään ensi perhonen

Iltapäivää mennään... mut kyllä kevään merkki havaittu - Nokkosperhonen.

Toki täystäiltä tippuva veden tip, tip, tip... ja ihanan lämmin (vielä tässä kohti) auringon paiste. Unohtamatta lintujen lirkutusta toisilleen.

Tänään talsin viemään Asiamiespostiin paketin ja samalla poikkesin Mouhijärven torilla. Tullut pieneksi tavaksi - tosin perjantaisin normaalisti, mutta pääsiäisen takia tänään torstaina.

Torilta matkaan lähti Viialan leipomon yksi kaurapellava sämpylä - testiin. Sitten kalastus hommiin mutta siinä oli sen verran ruuhkaa, niin kävin sitten pikkukilon Annabella-pottuja ostamassa 1,50 eurolla, sämpylä maksoi 0,50 euron puolikkaan siis. Sitten uudelleen kalaonnea koittamaan. Savuaurajuusto kirjolohi palanen - silleen että tänään ja huomenna syön siitä sitten. Tai söinkin jo tän päivän osuuden.

Sitten ikkunanpesu urakan kimppuun 2/8 eli makkarin ikkuna. Sieltäkin irrotin tuuletusikkunan vääntimen. Tosin nyt saa ollakin irti - ei haittaa "näkymä, ettei ole kiinni. Jännä havaita, että peitelevyt avausreiän kohdalla mureni kuin Berliinin muuri, kun kampesin ikkunoita auki. Eilen ihmettelinkin että mikä järki on ollut rikkoa tuolla nykyisen Saunahattukaupan ikkunan puolella nuo, mutta ne siis ovat haurastuneet jo ennen muuttoa tänne.

Totesin myös että sisältä saisi kaikki auki.. eli voisi pestä ulkopinnankin, mutta päätin että pesen sitten ulkopuolelta kun niihin pääsee käsiksi.

Kun tuo rupeama oli makkarin osalta valmis, niin Laadunvalvoja Alban kaa lenkille, ja silloin tuon perhosen siis näin ikkunan vuorilaudalla päivää paistattamassa.

No jos nyt sitten tuo lounas olisi lasettunut sen verran, että vois ryhtyä seuraavaan.... olkkarin ikkunat kaksi ja lasiovi, vai mitä... no se jää nähtäväksi.
 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua