Somen suursiivous valmis - toivottavasti, mutta jos...

... jossain jutussa törmäät kuviini tai teksteihin jossa viitataan avaimen varressa töröttävään suomenlippuun niin saanee ilmoittaa. KIITOS

Googlen hauissa saattaa esiintyä, mutta jos hakutulosta klikkaa ja ja edelleen näkyy niin sitten... kuvat ja jutut poistuu Googlen aikataulun mukaan.

Kotisivuilla mainitsen milloin tullut ja päättynyt. Joskus elokuussa 2022 taisin aktiivisen lipun alas laskun, mutta kun kesästä 2014 alkaen sitä olen käyttänyt niin onhan se tietty aika monessa paikassa.

Tosin osasta alustoilta poistunut ja poistanut julkaisut jo ennen tuota ko. tahon "näpäytystä". Toisaalta tulipa laastari repäisyä kerralla. Vuoden päästä näitä surffaisin, nyt kyllä tuo ajatus tuntuu todella hassulta, että niin pitkään olisin roikottanut lippua puolitangossa.

Niin ja pitäisikö sanoa "kuvalla huomio" - oma kuva ei siinä mitään - he ovat Satu-saunahattu Paska Päivä Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai ja Sunnuntai... no vähän enempi meni ku viikko, mutta oikeasti nauttinut jokaisesta "saalista" jonka olen saanut poistettua.

Että jos the tai a päätöksen tekijä luuli aiheuttavansa suurenmoisenkin ketutuksen niin, sorry olet väärässä, parempaan saumaan tää tuskin olisi voinut osua. Siitä siis täydet pointsit siihen suuntaan.

Vielä on muutama tuotelappu Saunahattukaupan puolella vaihdettavana, mutta se ei ole iso rupeama ei, sillä mulla ollut lähes puolivuotta jo uudet laput ja käyntikortit ja muut painotuotteet käytössä.

Eli pelko pois siellä mielivaltaisten päätösten huoneessa, ei ole pienintäkään tarkoitusta myydä tuolla merkillä tuotteitani, juu ei... eihän se toiminut sinä aikanakaan minkäänlaisena myyntivalttina kun sitä sai käyttää.. niin miksi mainostaisin näytteenkään. 

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua