Laadunvalvoja työssään - lappusulkeiset

Onpa ollut päivä. Vaihtanut tuotelappusia uusiin, sellaisia joissa ei näy tiettyä tunnusta.

Oikeastaan homma sujui odotettua paremmin ja ripeämmin, toki selkeä suunnitelma kun oli.

Juuri olin viemässä viimeisiä S-kokoisia saunahattuja takaisin niin soi puhelin. Asiakas siellä soitteli ja oli halukas tulla saunahattu ostoksille.

No ensin olin, että tuota nyt on kyl pieni hässäkkä tuolla Saunahattukaupan puolella. Että vähän mullin mallin. Asiakas totesi, että ei haittaa. Totesin myös, että ei se mukaan haitta, mutta kun käynnissä tietyn tunnuksen poisto tuotelapuista, niin sen takia.

Kyseistä tunnusta ei saa olla myynnissä olevissa tuotteissa tunnuksen käytön päättymisen jälkeen. Osassa tuotteissani se vielä oli - osassa oli jo valmiit vihreät tuotelaput. Kysäsin sitten, että pelkästäänkö saunahattuja oli tulossa katsomaan. Kyllä. Hyvä sovittiin aika ja toivotin tervetulleeksi.

Sitten siirsin kotini yhteydessä olevasta Saunahattukaupasta kaikki ne tuotteet pois toisaalle, jotka vielä oli muutosta vaille. Vaikkakin asiakas sanoikin, että ei hän niistä kerro tai kuvaa. Mutta totesin, että en ota riskiä. En siksi, että en asiakkaaseen olisi luottanut, vaan periaatteesta sillä tuon merkin "haltioiden" kaltaisia ihmisiä tavannut, ja he ovat kyl sit sellasia että... toki ensimmäinen ajatus oli että jaahas, joku laitettu tarkistuskäynnille. Sillä harvoin Saunahattukaupalla asiakkaita käy, kun pääpaino on verkkokaupassa. 

Asiakas kyllä oli ihan oikealla asialla, mutta eikös sen niin ole että just silloin kun vähiten odottaa niin silloin tuppaa tupatäyteen. Ja jos olet tuo asiakas ja luet tätä niin kiitos ymmärryksestä, ja mukavasta kauppahetkestä.

Lappusulkeiset jatkuu huomenna, ja uskokaa tai älkää niin olen nauttinut tästä joka hetkestä. En enää hetkeäkään halua missään muotoa kannatta toimintaa joka perustuu valheelle ja etenkään maksaa siitä.
 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Suomen Kädentaidon messut 2023 - Pirkkahalli - Perjantai 17.11.2023

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua