Laskiaisletut gluteettomasti
Ensinnä ei ole oma ohje vaan resepti löytyy täältä eli Virtasalmen Viljatuotteen resepti. Vehnäjauhoon tehdyt letut ei oikein ole olleet vatsalleni ystävällisiä, tai siis suolistolleni. Kokeilin välillä kaurajauho + kauramaito yhdistelmää, no taikina liian notkea ja tuli enemmän myttyjä kuin lettuja. Valmislettutaikinaakin kokeillut, mutta liian makea. Samoin joskus vähän ohi letuista mutta kuuluu toisinaan, eli valmista pursotettavaa "kermavaahtoa" - se oli aivan kamalaa, en tiedä mitä kemikaalista mössöä. Mutta kun teki mieli lettuja ja tuon Kaura - siemen mix näkkärin ohjeen takia tuli hankittua maissijauhoa, ja siinä kuvassa lättyjä, tosin taco lättyjä, mutta siitä se etsimin alkoi ja löysin tuon reseptin. Sunnuntaina sitten testaamaan... eka lätty kuten kuvasta näkyy pysyi ehjänä, samoin muutenkin rakenne jämäkkä, kaiken lisäksi ne maistui letuilta. Muutaman söin eikä tullut edes sellaista "lettuähkyä". Viimeinen kuva on eiliseltä, loput letut yönyli jääkaa...
JK 23.02.2017 06:16 - "Voi että upeita!"
VastaaPoista23.02.2017 klo 10:10 - Voi kiitos 😊
PoistaAK 23.02.2017 klo 8:24 - "Aivan ihania myssyjä !!! Tykkään !!!!"
VastaaPoista10:10 - Oih kiitos 😊
PoistaAK 23.02.2017 klo 12:40 - "On ihania Myssyjä kelpais mullekin"
VastaaPoistaEH 24.02.2017 klo 14:55 - "Onpa nämäkin hienon värisiä."
VastaaPoista15:05 - Kiitos, mut kyl se sun, sun punaisen takin kaa oli kyl ❤
Poista