Laskiaisletut gluteettomasti
Ensinnä ei ole oma ohje vaan resepti löytyy täältä eli Virtasalmen Viljatuotteen resepti. Vehnäjauhoon tehdyt letut ei oikein ole olleet vatsalleni ystävällisiä, tai siis suolistolleni. Kokeilin välillä kaurajauho + kauramaito yhdistelmää, no taikina liian notkea ja tuli enemmän myttyjä kuin lettuja. Valmislettutaikinaakin kokeillut, mutta liian makea. Samoin joskus vähän ohi letuista mutta kuuluu toisinaan, eli valmista pursotettavaa "kermavaahtoa" - se oli aivan kamalaa, en tiedä mitä kemikaalista mössöä. Mutta kun teki mieli lettuja ja tuon Kaura - siemen mix näkkärin ohjeen takia tuli hankittua maissijauhoa, ja siinä kuvassa lättyjä, tosin taco lättyjä, mutta siitä se etsimin alkoi ja löysin tuon reseptin. Sunnuntaina sitten testaamaan... eka lätty kuten kuvasta näkyy pysyi ehjänä, samoin muutenkin rakenne jämäkkä, kaiken lisäksi ne maistui letuilta. Muutaman söin eikä tullut edes sellaista "lettuähkyä". Viimeinen kuva on eiliseltä, loput letut yönyli jääkaa...
THK 18.09.2008 klo 15:47 - "voisko Pumpaa lainata postipiirille, painelee mulle valoihin tuota kirottua nappia..."
VastaaPoista19.09.2008 klo 14:15 - Pajos siitä sais nappuloita
Poista- pumba -
AK 22.04.2008 klo 9:00 - "Kätevää! Pumbahan osais sitten käydä lenkillä yksinkin, mihin sua enää tarvitaankaan ;D"
VastaaPoista14:30 - Juu Pumba peri tuon Nasu-emoltaan. No mua tartee tietenkin kantaa ne NAMIT! ja tietty tarkkailee ettei kaikkee heti napostella... täytyyhän työstä palkka saada ;D
Poista