Saunahattu Autot 3/5 - Ralliautot

Saunahattu Autot 3/5 - Ralliautot

Näin perjantaina päästäänkin sitten ihan ralliautojen kyytiin. Mutta on huomioitava että niin villoissa kuin ralliautoissakin on eroja ja eri luokkia.

Ralliautoissa voitelu on tärkeää mutta villoissa se on huono, mutta se että erikoiskoe vaatii omat oikeisiin olosuhteisiin luodun tuotteen niin se on se yhteinen tekijä.

Eli jos lukee 100 % villa, niin kysy että millainen villa, miten käsitelty, mistä tullut? Vastuullinen saunahattuhuovuttaja kertoo ja tietty selvittää, sillä se on sinun etusi ettei saunahatun villoja ole käsitelty myrkyillä. Video

🇬🇧

Sauna hat Cars 3/5 - Rally cars

That way, on Friday, we can get on board the rally cars. But it must be noted that there are differences and different categories in both sheep's wool and rally cars.

Lubrication is important in rally cars, but it is bad in sauna hats, but the fact that a special test requires its own product created for the right conditions is the common factor.

So if it says 100% wool, ask what kind of wool, how it was treated, where did it come from? A responsible sauna hat maker will tell you and find out, because it is in your interest that the sauna hat's wool has not been treated with poisons.

Google translation

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

240. Sauna Hermanni

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

Sika kivaa alkavaa viikonloppua