Satu-saunahattu Sauna Kaski

Se on ihanan värinen uutuus luonnonväreistä miksattuna ja sen nimi on KASKI
Kiitos toiveen toteuttamisesta Isokummun Kehräämö jossa villat karstataan myrkyttömästi ilman kehruuöljyä.
Kaski istuu suomalaiseen saunamaisemaan kuin nenäpäähän, se ei hätkähdä savusaunan mahdollisista noki leijumista.
Tiesithän että noki ei oikeastaan pesemällä poistu - se voi näyttää sitä, mutta todellisuudessa se on vain sekoittunut kuituun. Anna saunahatun kuivua, ravistele tai harjaa kevyesti vaateharjalla ja voit kokeilla niksi Pirkan niksiä joo ei nyt sukkahosuja vaan jesarilla - siis teipillä.
Toisaalta yksinkertaisinta on hyväksyä asia jota vastaan ei voi oikein taistella ja käyttää yhtä saunahattua savusaunassa ja toista sitten muutoin "ei savusaunassa".
Nämähän 100 % suomenlampaanvillasta käsin huovutetut, ripustuslenkilliset saunahatut ovat oikeastaan halpoja - jos vaikka vertaa teollisiin huovutettuihin, siis saumattomiin kotimaisiin... niin toinen näistä on jopa kalliimpi. Video
🇬🇧
It is a wonderfully colored novelty mixed with natural colors and its name is KASKI
Thank you for making the wish come true Isokummu Kehräämö where the wool is carded non-toxicly without spinning oil. Kaski fits into the Finnish sauna landscape like a nose to the head, it is not startled by possible soot floating in the smoke sauna.
Did you know that washing doesn't actually remove soot - it may look like it, but in reality it's just mixed with the fiber. Let the sauna hat dry, shake it or brush it lightly with a clothes brush and you can try Pirka's nicks, yes, not tights, but with jesar - that is, tape.
On the other hand, the simplest thing is to accept something that you can't really fight against and use one sauna hat in a smoky sauna and then another one otherwise "in a non-smoky sauna".
These 100% Finnsheep's wool hand-felted sauna hats with hanging loops are actually cheap - if you compare them to industrial felted, i.e. seamless domestic ones... then one of these is even more expensive.

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua