Satu-saunahattu Saunapäivä - Sauna Day sillä alkuperäisellä ajatuksella

Tässäpä nyt tämä Satu-saunahattu Saunapäivä - Sauna Day sillä alkuperäisellä ajatuksella - tosin edellisetkin ovat samoi kavereita.

Värinä siis Kallio ja silmät ovat Virtaava vesi.

Ja villahan on siis kotimaista 100 % suomenlampaanvillaa, silleen niinku aikuistenoikeasti, eikä vaan "luullaan, että se on, ku joku muu hoitaa hankinnat" tai menee termit suomalainen lampaanvilla ja suomenlampaanvilla sekaisin - kyseessä on siis eri asia.

Siten, että suomenlampaanvilla on Suomalaista lampaanvillaa mutta yhtäläisyysmerkkejä ei siis voida laittaa toisinpäin... tosin pikku varauksella - itsellä ei ole tietoa, että kasvatetaanko esim. Ruotsissa suomenlampaita. Silloinhan se ei ole suomalaista/kotimaista villaa vaikka olisikin suomenlampaanvillaa.... no joo mut nää on kotimaista ja suomenlampaanvillaa eikä näitä villoja ole karstattu kehruuöljyllä vaan ihan vettä apuna käyttäen.

Silmien värin olen itse värjännyt valmistajan tietojen mukaan raskasmetallivapailla väreillä.

#byitu #saunahattukauppa #saunahattu #saunahat #ilmankehruuöljyä #myrkytön #Savusauna #sauna #bastu #yleinesauna #rantasauna #saunapäivä #saunaday #saunalife #saunatime #サウナハット #kotimainenkäsityö #kotimainenmateriaali #suomenlampaanvilla #wetfelting #hankikerrallakunnollinen #tiedämitäostat #parempikuinmuut

 

Kommentit

Luetuimmat

Ihan eka märkähuovutustyöni

249. Vihtatonttu

Kohti ko. tapahtumaa - EWA (European Wool Association) 3.rd study tour

Rukkiviikko -2023 - Tiistai

Saunahattu sunnuntai – tekijänoikeudet, mallisuoja, kopiointi

Sami-saunahattu - konepestävä kunnollinen saunahattu

Somen siivous loppusuora vaiko maaliviiva?

240. Sauna Hermanni

Sika kivaa alkavaa viikonloppua